MEIVAKANTIE

Yes, we mogen weer wat meer. Het leukste uitje van Zeeland (2021) is Klok'uus! En daarom de beste bestemming voor in de meivakantie. Van dichtbij, ontspannend tot lekker actief. 

Tijdens de meivakantie (woe 28 april t/m zo 9 mei) is ons buitenterras & buitenspeeltuin alleen op reservering geopend van:

Maandag t/m zondag 12:00-18:00

Lees hier alles over op onze corona pagina.

Leuke activiteiten voor het hele gezin

Niets is leuker dan tijd met elkaar te spenderen, en dat kan bij ons heel goed. Onderstaande activiteiten zijn echt een aanrader!

1,5 uur Boerengolf €6 per persoon

Speel van 10:30-12:00 een potje boerengolf op ons grote weiland. Neem bourgondisch een kruiwagen met een drankje en hapje mee en sluit af met een heerlijke lunch op ons terras.

E-harlie tour

Verken Zeeland op een wel heel unieke manier en geniet van de prachtige omgeving! Leuk om de e-harlies te combineren met een lekkere picknick, brunch of borrel voor onderweg.

Speciale dagen – deze mogen jullie echt niet missen!

Koningsdag 27 april

Bij Klok’uus is het áltijd reden voor feest. Maar Koningsdag blijft speciaal, want dan vieren wij hier op dit fantastische plekje in Zeeland uitgebreid de verjaardag van Willem Alexander!

Traditiegetrouw hebben wij 27 april weer spareribs, Klok’uusburgers en kipsaté. Dit jaar in een koningsdagbox of feestelijke kidsbox voor thuis! Je kan deze boxen ophalen bij een feestelijk versierde Klok’uus tussen 16:00-20.00.

Bekijk en bestel hier de heerlijke Koningsdagboxen!

Koningsspelen

Onze stoere E-harlies, solexen en buggy’s zijn feestelijk versierd voor een heuse oranjetocht door de zak van Zuid-Beveland. Voel je samen met jouw vrienden of familie de koning te rijk! Of speel een ontspannen en onvergetelijk potje boerengolf.

Reserveer hier onze gave activiteiten of neem contact met ons op.

Moederdag 8 & 9 mei

8 & 9 mei is het Moederdagweekend bij Klok’uus. We zijn dan helemaal in de zoete wolken! Om alle power moeders/vrouwen in het zonnetje te zetten, hebben we dat weekend een speciale Moederdag High-tea. Van een vruchtenyoghurtje met aardbei topping tot hartige en zoete hapjes en luxe thee niet te vergeten! De tafel wordt mooi gedekt en kids kunnen ondertussen een hele mooie moederdagtekening maken.

Voor €35 voor twee personen en €10 per extra kindje genieten jullie al van onze Moederdag High-tea!

Reserveer hier optijd jouw plaatsje!