MEIVAKANTIE 🌺

In de meivakantie is het natuurlijk duimen voor mooi weer! Maar of dat heerlijke zonnetje nou gaat schijnen of niet, wij hebben een te gek programma opgesteld voor de meivakantie 2023. 

Bezoek ons tijdens de meivakantie op zaterdat 21 april t/m zondag 7 mei. Bekijk hier onze openingstijden
In de meivakantie is het altijd gezellig druk. Daarom raden we je aan te reserveren. Dit kan vaak nog tot op de ochtend zelf. Heb je een voorkeur voor bepaalde zitplaats (peuterspeeltuin)? Zorg er voor dat je er minimaal 1 week van te voren bij bent.

Vakantie activiteiten 

Niets is leuker dan tijd met elkaar te spenderen, en dat kan bij ons heel goed. Onderstaande activiteiten zijn echt een aanrader!

Boerderij safari 🐄
Tijdens de meivakantie ligt er een speurformulier op jou te wachten! Ga op ontdekkingstocht en ontdek welke dierensporen en door heel Klok'uus te vinden zijn...

Boerderijdieren knutselen 🐔
10.30-15.00
Lekker creatief bezig zijn! Van kippen tot varkentjes en van konijntjes tot kuikentjes. Wij gaan samen met jou aan de slag op onze knutseltafel en... je mag ze ook mee naar huis nemen! 

Lasergamen 🔫
Elke dag mag je ons lasergameveld trotseren. De tijden kunnen verschillen per dag, maar vinden plaats tussen 12.30 en 18.30. Inschrijven is bij binnenkomst en vol=vol. 

Activiteiten voor het hele gezin

1,5 uur Boerengolf of voetgolf €6 per persoon
Speel een potje boerengolf op ons grote weiland. Neem bourgondisch een kruiwagen met een drankje en hapje mee en sluit af met een heerlijke lunch en/of diner op ons terras. Kinderen die ook entree hebben betaald, doen deze activiteit gratis

Touren door Zeeland met onze e-choppers 🛵
Hier aan de kust, de Zeeuwse kust ♬… Zijn de duurzame, elektrisch aangedreven en bovenal stoere E-choppers van Klok’uus niet meer weg te denken. Ontdek Zuid-Beveland, het heeft zóveel moois te laten zien!

Koningsdag 27 april

Dit jaar zetten we de traditie mooi voort! Naast alle activiteiten die je bij Klok’uus kunt doen, kun je natuurlijk ook weer het koningsdagmenu reserveren bij Klok’uus. Dit jaar zetten we de traditie mooi voort! Naast alle activiteiten die je bij Klok’uus kunt doen, kun je natuurlijk ook weer het koningsdagmenu reserveren bij Klok’uus. 

Koningsdagmenu
Volwassenen €22,50 • Kinderen €12,50 (excl. entree)
• Brood met smeersels
• Onbeperkt spareribs, kipsaté, Klok’uusburgers geserveerd met friet en salade

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is het ook mogelijk om een kinderarrangement á €16,95 te reserveren. Dit is inclusief entree, onbeperkt ranja, kindermenu naar keuze en een softijsje. 

Oranjetocht
Onze stoere E-choppers en solexen zijn netjes gepoetst voor een heuse, hilarische oranjetocht door de zak van Zuid-Beveland. Voel je samen met jouw vrienden of familie de koning te rijk! 

Koningsspelen
Genoeg te doen bij Klok’uus! Plan met je gezin een potje boerengolf of voetgolf. Betaal je entree, is deze activiteit voor kinderen helemaal gratis.