Romantisch diner voor twee...

Klok'uus biedt jullie een geweldige avond aan vol lekker eten en een romantische sfeer. De tafel is gedekt voor twee en samen kunnen jullie heerlijk genieten van ons walking dinner menu. Speciaal met een verrassend tintje, alleen voor dit weekend. 

Valentijnsweekend 12 & 13

Op zaterdag 12 februari en zondag 12 februari kun je het exclusieve walking diner menu reserveren. Want je weet; liefde gaat door de maag. WIj ontvangen je tussen 17.00 en 17.30 met een feestlelijk glaasje bubbels en ontvangst hapje. Daarna verwennen wij jullie met 5 gangen walking diner menu. 

Valentijnsdiner á €27,50
Ontvangst met bubbels en borrelplankje
5 gangen diner met tomatensoep, mini Klok'uusburger, stokje kipsaté, puntzakje friet met gamba en verrassingsdessertje

Ook aan de kinderen is gedacht! Kinderen vanaf 4 jaar kunnen aanschuiven aan onze oppastafel. Onze oppas neemt ze mee de hele speeltuin door en zorgt dat ze kunnen eten en drinken. Zo kunnen jullie samen van een avondje uit genieten, zonder dat je zelf een oppas hoeft te regelen. Naast het onderstaande arrangement, is onze oppasservice helemaal gratis!

Kinderarrangement €16,50
Na 17.00 uur €9,95
Entree, onbeperkt ranja, frietjes met snacks, kinderijsje met dip

Lijkt dit je wel wat? Hier kan je gelijk een tafeltje bemachtigen!

Speeddate 14

Voor degene die nog geen liefde in hun leven hebben gevonden, niet getreurd. Op maandag 14 februari kan jij aanschuiven bij onze speeddate met diner! Je kunt hier alle informatie vinden of gelijk aanmelden!